براي اطلاع بيشتر از وضعيت ايمني راهها  ، شماره تلفن گوياي  ۱۴۱ در اختيار شما مي باشد .

آخرين بروز رساني :23 ارد 1391 ام:13:08

   
 
 
تجليل از راهداران نمونه و فرماندهان پليس راه استان در اداره كل راه و ترابري استان چاپ ايميل
02 دي 1386 - 14:30

 
در مراسمي كه به مناسبت گراميداشت اول دي ماه روز راهدار در اداره كل راه و ترابري استان بر گزار گرديد از راهداران نمونه و فرماندهان پليس راه استان تجليل بعمل آمد ...

در مراسمي كه به مناسبت گراميداشت اول دي ماه روز راهدار در اداره كل راه و ترابري استان بر گزار گرديد از راهداران نمونه و فرماندهان پليس راه استان تجليل بعمل آمد.
به گزارش روابط عمومي اداره كل راه و ترابري استان مازندران در اين مراسم كه با حضور مهندس صالحيان مدير كل حمل و نقل و پايانه هاي استان و سرهنگ كيوانپور فرماندهي پليس راه استان و ساير مسولين همراه بود ، مهندس عبدالحسين بيگدلي مدير كل راه و ترابري استان ضمن تبريك به مناسبت اعياد دهه ولايت و غدير و همچنين روز راهدار به تمامي راهداران سختكوش و پر تلاش عنوان كرد: راههاي مازندران به دليل شرايط محيطي و گردشگري جزء راههاي است كه نقش ملي را ايفاء نموده ، از اين رو بايد راههاي استان ايمني كامل را دارا باشند. وي در ادامه افزود : به همين دليل تلاشهاي بسيار خوبي در زمينه توسعه راهها با جديت مسؤلين و همه عزيزان در حال پيگيري است كه ان شاءا... در آينده نزديك ما شاهد دگرگوني در وضعيت راههاي استان بوده تا بتوانيم ترافيكي روان را ايجاد كرده و راهي مشخص براي هر مقصد و مبدايي داشته باشيم.
مدير كل راه و ترابري استان در ادامه خاطر نشان كرد: تجربه به ما ثابت كرده كه اگر در شرايط فعلي ايمني جاده ها را تامين و رانندگان عزيز قوانين و مقررات راهنمايي و رانندگي را رعايت كنند ما شاهد كمترين تصادفات جاده اي خواهيم بود و ازاين رو امسال در استان بحمد ا... حدود ۲۳ الي ۲۴ درصد كاهش تصادفات را داشته ، كه اين امر محقق نگرديد جزء به همت والاي همه مسؤلين و عزيزان و همكاران دستگاههاي حمل و نقل استاني از جمله پليس راه ، سازمان حمل و نقل جاده اي ،‌اورژانس و ....مهندس بيگدلي تصريح كرد : ان شاءا... اگر ما بتوانيم راهي ايمن و مطمئن را در جاده هاي مازندران ايجاد نماييم ،‌ مي توانيم از طريق مسير ترانزيتي نيز باعث درامد زايي براي استان و كشور شويم، به اين دليل كه مازندران در راه ترانزيتي كريدور شمال به جنوب جهاني است و مي توان از همين كريدور كه مهمترين كريدور جهاني محسوب مي شود ، منابع بسيار خوب درآمدي و مالي را در استان و كشور بوجود بياوريم.
مهندس بيگدلي در خاتمه عنوان كرد: شعار اصلي وزارت راه ايمني در راس همه امور است و ما بايد بر طبق اين شعار ايمن ترين و مطمئن ترين راهها را در هر شرايطي و در هر نقطه اي در استان ايجاد نماييم و به همين دليل در سال گذشته نزديك به سه ميليارد و دويست ميليون تومان قرار داد با پنج شركت منعقد كرده تا بتوانيم كليه سطوح جاده هاي استان را خط كشي كرده كه تا همين امر موجب ايمني در محورها گردد. وي خط كشي گرم به طول ۱۱۸۳ كيلومتر و خط كشي سرد به طول ۳۰۳۰ كيلومتر ،‌نصب علائم و تابلوهاي هشداردهنده ۱۳۰ هزار عدد ، نصب گاردريل ۳۵ كيلومتر ،‌نصب تابلوهاي افقي ۷۶ هزار عدد را از ديگر اقدامات ايمني بر شمرد.
در ادامه اين مراسم از ۱۷ نفر از راهداران نمونه و پر تلاش استان (( حسين عرفاني ،‌سيد علي مير اصغري ،‌عبدالرضا رستمان ، ركن الدين طاهري ‌ماشاا...صفري ‌علي اكبر ذوالفقاري رحمان هدايتي ،‌بهمن خزايي ،‌رمضان علي ملاكراتي ،‌نادر اكراقنبري ، مير عابدين حسيني ، داود اصغرزاده ، لطف ا... عباسي ، احمد رضايي  سيد جواد بيكايي ، پرويز پاكزاد ، داود كوه كن )) و ۴ نفر از فرماندهان پاسگاه هاي پليس راه استان (( ابراهيم معصومي ، علي باني ،‌رحمت ا... احتشامي فر ‌محمد رضا خسرويان ))‌كه همكاري بسيلر خوبي در زمينه ايمني راه و باز نگه داشتن محورها با اداره كل راه و ترابري استان داشتند با اهدا لوح و هدايايي تقدير و تشكر بعمل آمد.
از حاشيه هاي اين مراسم اجراي خوب هنرمندان صدا و سيماي مركز مازندران در بخش هاي نمايش و موسيقي بود كه مورد استقبال و تشويق حاضرين قرار گرفت.

 
قبلي   بعدي
 
جستجو در سايت

نظر سنجي
نظر شما در مورد اين سايت.
 
چك كردن ايميل
شناسه
رمز عبور
تعداد بازديد كنندگان
1238639 بازدیدکنندگان
حاضرین در سایت : 23 نفر مهمان

 

 

 

 

 

دفتر نظرات و پيشنهادات نقشه سايت معرفي سايت به دوستانسايت هاي مرتبط تماس با ما